حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

پلیس فنلاند: اجازه هتک حرمت قرآن را نمی‌دهیم

هیأت ملی پلیس فنلاند با بیان اینکه این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد، گفت قوانین تصریح می‌کنند که هتک حرمت کتاب مقدس ادیان، جرم دارای مجازات است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از واکنش‌های منفی گسترده جهانی به اقدام سیاستمداران سوئدی، هلندی و دانمارکی در هتک حرمت قرآن کریم در ملأ عام، پلیس فنلاند از رویکرد خود برای جلوگیری از تکرار این اقدام شنیع و ضد اسلامی خبر داد.

 

هیأت ملی پلیس فنلاند شامگاه دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای پلیس این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد.

 

به نوشته وبگاه «اُولِی»، در این بیانیه که برای خبرگزاری فنلاندی «اس.تی.تی» ارسال شده، آمده است: «قوانین فنلاند تصریح می‌کنند که نقض صلح و آرامش دینی و مذهبی، یک جرم دارای مجازات است».

 

پلیس فنلاند تاکید کرد که سوزاندن یا هتک حرمت کتاب مقدس مذاهب در ملأ عام، از مصادیق این جرم است و مجازات در پی خواهد داشت.

 

یک نظرسنجی وبگاه اُولِی نیز نشان می‌دهد که اکثریت قانونگذاران فنلاندی خواستار ثابت ماندن قانون این کشور درباره تقدس مذاهب هستند که شامل ۶ ماه حبس برای توهین به مقدسات می‌شود.

 

بعد از انتشار بیانیه پلیس فنلاند، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز با استقبال از این اظهارات، نسبت به الگوبرداری دیگر کشورها ابراز امیدواری کرد.

 

کالین بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر با به اشتراک گذاشتن خبر بیانیه پلیس فنلاند، نوشت: «فنلاند اعلام کرد که اجازه سوزاندن قرآن را نمی‌دهد. ما از این تصمیم معقولانه استقبال کرده و امیدواریم که سرمشقی برای دیگر کشورها باشد».

 

پیش از این نیز «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به احتمال ارزیابی درخواست فنلاند برای عضویت در ناتو جدای از درخواست سوئد، گفته بود آنکارا مشکلات کمتری با هلسینکی دارد. 

 

دو روز پس از هتک حرمت قرآن کریم در سوئد که قبلا هم مسبوق به سابقه بود، این اقدام هتاکانه در هلند تکرار شد و اخیرا هم این اقدام موهن در دانمارک رخ داد. این اقدام با واکنش تند ترکیه و احضار سفیران کشورهای مذکور همراه شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار